Edwin Hageman nieuwe topman Microsoft Nederland

Datum: 09-07-2013

Edwin Hageman nieuwe topman Microsoft Nederland

Edwin Hageman begint per 1 september 2013 als directeur van Microsoft Nederland. Hij volgt Theo Rinsema op, die zijn carrière voortzet bij Microsoft West-Europa.

Edwin Hageman, die in september begint bij Microsoft, is sinds drie jaar CEO van BT Benelux. Daarvoor werkte hij onder meer als directeur Managed Security- and Mobility services bij Infonet, dat in 2004 werd overgenomen door BT. Drie jaar later werd hij lid van het Benelux executive team van BT, waar hij verantwoordelijk was voor de strategie, marketing en producten. 


Infonet
Toen Infonet in 2004 door BT werd overgenomen ging Hageman mee. Destijds speelde hij een belangrijke rol bij de integratie van Infonet's diensten in het portfolio van BT.


 

Theo Rinsema
De huidige CEO van Microsoft Nederland, Theo Rinsema, maakte in mei al bekend dat hij per 1 juli een hoge marketing- en salesfunctie bij Microsoft Europa zou krijgen. Rinsema zei daar toen over: 'Na zeven jaar maak ik graag een volgende stap in mijn loopbaan.' Hij volgde in 2006 Michel van der Bel op, die in toen ook in een Europese rol is gestapt.


Lees verder:
> Interview met Theo Rinsema