Edwin van de Ven benoemd tot partner bij CPI

Edwin van de Ven benoemd tot partner bij CPI

04-09-2016 professional services-organisatie  CPI Risk Finance & Governance breidt haar partnerteam uit met de benoeming van Van de Ven.

Benoeming
Edwin van de Ven is benoemd tot partner bij CPI. Van de Ven zal zich bij CPI richten op Business Development binnen het vakgebied Finance, met primaire focus op het uitbouwen van de Finance business in de financiële sector. Zijn ervaring in finance & control, risk management en compliance stelt hem volgens CPI in staat om omvangrijke projecten te begeleiden.

Achtergrond
Van de Ven is bedrijfseconoom en register beleggingsanalist met een achtergrond in de financiële dienstverlening. Voordat hij bij CPI kwam, heeft Van de Ven bij ING Groep alle managementniveaus binnen Finance doorlopen. Uiteindelijk was hij CFO van divisie Wholesale Clients en CRO van divisie Retail Nederland. Bij Optiver was Van de Ven eindverantwoordelijk als CFRO.

Reactie Van de Ven
Van de Ven: “CPI biedt mij de gelegenheid om 25 jaar praktijkervaring ten dienste te stellen aan de sector als geheel. Daarnaast heb ik de ‘boom and bust’ van de financiële sector meegemaakt; de bloei van de jaren ‘90, de krimp sinds 2008 en de beleidsmaatregelen als antwoord op de crisis. In combinatie met het onderscheidende business model van CPI, zal dit mij in staat stellen het verschil te maken in de markt.”

Versterking van het team
“Van de Ven verrijkt CPI met zijn hoogstaande vakinhoudelijke kennis en brede visie op het gebied van Finance. Met Van de Ven aan boord kunnen we onze klanten in de financiële sector nóg beter van dienst zijn en de groei op financieel vlak ondersteunen”, aldus Simone Heidema, oprichter en CEO van CPI.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook