Edwin van Es cfo Stage Entertainment

Edwin van Es cfo Stage Entertainment

29-08-2022 Stage Entertainment heeft op 29 augustus bekendgemaakt dat Edwin van Es is benoemd als nieuwe chief financial officer. Hij volgt Marijn de Wit op.

Edwin van Es is met ingang van 1 oktober 2022 benoemd als nieuwe cfo van Stage Entertainment. Hij was de afgelopen zes jaar cfo bij techbedrijf Solvinity en werkte daarvoor ruim 12 jaar bij Endemol Shine Group, waarvan de laatste vier jaar als cfo.

Hij volgt Marijn de Wit op, die de functie van cfo vervulde sinds 2015. Hij blijft tot medio november 2022 in dienst om zorg te dragen voor een soepele overdracht van werkzaamheden. 

Arthur de Bok, ceo van Stage Entertainment, geeft aan Marijn de Wit erkentelijk te zijn voor zijn financiële leiderschap en de fijne samenwerking in de afgelopen jaren. Ook geeft hij aan verheugd te zijn dat Edwin van Es het team komt versterken en uit te kijken naar de samenwerking.

Edwin van Es: 'Ik kijk er enorm naar uit om terug te keren naar de culturele en creatieve sector en om aan de slag te gaan bij dit unieke bedrijf dat marktleider is in Europa op het gebied van live entertainment. Met veel enthousiasme en energie zal ik me, samen met mijn collega’s, inzetten om de strategie van Stage Entertainment verder vorm te geven, de leidinggevende positie van het bedrijf verder te versterken en om het solide financiële beleid van de afgelopen jaren voort te zetten.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook