Eric Rondolat nieuwe CEO Philips Lighting

Eric Rondolat nieuwe CEO Philips Lighting

21-03-2012 Philips heeft Eric Rondolat benoemd tot CEO van de Lighting divisie en tot lid van de Executive Committee. Dat heeft Philips dinsdag 20 maart bekend gemaakt.

Opvolging Philips Lighting
Eric Rondolat is bij Philips Lighting de opvolger van Frans van Houten, die naast zijn CEO-functie ad interim de leiding over de lichtdivisie op zich had genomen. Van Houten deed dat na het vertrek van Rudy Provoost in mei 2011.

Eric Rondolat
Rondolat is geboren in Marokko, maar bezit de Franse en Italiaanse nationaliteit. Na zijn studies International Marketing en Electrochemical Engineering in Grenoble maakte hij carrière bij Schneider Electric. Sinds 2009 was hij Executive Vice-President van de Power Asia-Pacific Business van Schneider Electric.

Interview met Eric Rondolat

Signify-ceo Eric Rondolat over licht als communicatiemiddel

Signify-ceo Eric Rondolat over licht als communicatiemiddel

19-12-2018 Eric Rondolat, ceo van Signify, maakte een jaar of zes geleden een analyse van de markt om tot de ontdekking te komen dat er niet slechts één transitie gaande was, maar vijf. De rode draad bij de transities die zich binnen het concern voortdurend voltrekken: ‘Met onze technology jump leveren we een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook