Eric van Zuthem nieuw lid raad van bestuur Ballast Nedam

Eric van Zuthem nieuw lid raad van bestuur Ballast Nedam

17-01-2022 Ballast Nedam N.V. maakt op 17 januari bekend Eric van Zuthem te benoemen als nieuw lid van de raad van bestuur.

Eric van Zuthem heeft een brede internationale management- en ondernemerservaring opgedaan in onder andere de civiele techniek en de bouwsector. Van Zuthem wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor Ballast Nedam international projects, Ballast Nedam building projects en Ballast Nedam park & connect. Eerder was Van Zuthem drie jaar actief als ceo van BAM International.

Kemal Saglam, ceo van Ballast Nedam: “Alleen met hooggekwalificeerde, ruimdenkende en ondernemende medewerkers kunnen we succesvol blijven. Omdat we een aantal van de meest complexe projecten in binnen- en buitenland uitvoeren, is het hebben van ervaren en betrouwbare mensen van het grootste belang. De heer Van Zuthem is met zijn ruime ervaring en expertise dan ook een zeer welkome en geschikte aanvulling op ons team.”

Eric van Zuthem: “Ik kijk ernaar uit om bij Ballast Nedam te starten en alle mensen te leren kennen die deel uitmaken van dit geweldige bedrijf. Ballast Nedam heeft een rijke historie en duidelijke ambitie voor verantwoorde groei in zowel onze thuis- als internationale markten. De komende maanden kun je mij vinden op de projecten en kantoren van Ballast Nedam, waar ik graag meer te weten kom over zowel onze uitdagingen als kansen.”

De huidige raad van bestuur van Ballast Nedam bestaat uit de volgende personen: Cenk Düzyol (voorzitter), Sander Lefevre, Olav Padberg, Özgür Canbas, Hayrettin Koçak.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook