Erik Oostwegel nieuwe CEO Haskoning, Frank Heemskerk lid raad van bestuur

08-10-2010

Erik Oostwegel nieuwe CEO Haskoning, Frank Heemskerk lid raad van bestuur

Royal Haskoning heeft Erik Oostwegel benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur. Tevens zal voormalig staatssecretaris van Economische zaken Frank Heemskerk toetreden tot de raad van bestuur van het ingenieurskantoor.

Erik Oostwegel(44) volgt Jan Bout op, die per 1 januari 2011 met pensioen gaat. Oostwegel werkt sinds 1992 bij Royal Haskoning. Hij werd lid van het Management Council van Royal Haskoning in 2003 en zit sinds 2009 in de raad van bestuur.

Vrije postmarkt
Frank Heemskerk (41) was van februari 2007 tot en met februari 2010 staatssecretaris van Economische Zaken in het kabinet Balkenende IV. Onder zijn bewind werd de postmarkt opengesteld en kwam er een bel-me-niet-register, dat consumenten beschermt tegen ongewenste verkooptelefoontjes Daarvoor was hij lid van de Tweede Kamer voor de PvdA. Tussen 1995 en 2003 heeft Heemskerk diverse functies binnen ABN AMRO vervuld.

Meer over Erik Oostwegel

Erik Oostwegel nieuwe CEO Royal HaskoningDHV

Erik Oostwegel nieuwe CEO Royal HaskoningDHV

Vice-voorzitter van de raad van bestuur van Royal HaskoningDHV, Erik Oostwegel, wordt per 1 januari 2014 bestuursvoorzitter.

Medewerker Royal Haskoning evacuatie uit Libië!

Medewerker Royal Haskoning evacuatie uit Libië!

Erik Oostwegel, topman van het Nederlandse advies-en ingenieursbureau Royal Haskoning heeft in het NRC Handelsblad een interview gegeven over de mislukte evacuatie van een medewerker uit Libië.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook