Fieneke van den Brink nieuwe bestuurder Wegener

Fieneke van den Brink nieuwe bestuurder Wegener

27-01-2011 Fieneke van den Brink wordt in mei 2011 voorgedragen als Lid van de Raad van Bestuur van Wegener. Dat heeft het uitgeefconcern vandaag bekendgemaakt.

De 52-jarige Fieneke van den Brink gaf tot 2000 leiding aan de afdeling Personeel & Organisatie bij Wegener. Daarna ging zij aan de slag als P&O adviseur van de Raad van Bestuur.

Fieneke van den Brink

In 2007 startte Fieneke van den Brink haar eigen management en consultancy bureau gericht op Human Resource Management en Sales.

Vertrek Montgomery
Wegener heeft nu een beroep op Van den Brink gedaan, na het vertrek van David Montgomery. De topman van Mecom, het Britse moederbedrijf van Wegener, verliet eerder deze maand zijn post onder druk van boze aandeelhouders.

Wegener voorzitter
Naast Fieneke van den Brink meldt Wegener dat ook Steven van der Heijden is gepromoveerd van commissaris tot voorzitter van de RvC van het uitgeefconcern.

Benoeming Van den Brink
Van der Heijden is per direct benoemd tot voorzitter van de RvC van Wegener. De benoeming van Fieneke van den Brink zal in mei 2011 ter goedkering worden voorgelegd tijdens de Algemene Aandeelhoudersvergadering.

Lees ook:
> Biografie Fieneke van den Brink, nieuwe bestuurder Wegener
> Biografie Steven van der Heijden, voorzitter RvC Wegener
> Joop Munsterman stopt per direct als CEO Wegener
> Steven van der Heijden opvolger Montgomery bij Wegener

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook