Filip Michiels treedt af als commissaris Ordina

Filip Michiels treedt af als commissaris Ordina

05-02-2021 Ordina kondigt op 4 februari aan dat Filip Michiels per direct zal aftreden als lid van de raad van commissarissen van het bedrijf. De reden is zijn benoeming tot coo bij IT-dienstverlener Computerland.

Filip Michiels werd op 30 juni 2020 benoemd als lid van de raad van commissarissen van Ordina. Als commissaris was hij tevens lid van de remuneratie-, nominatie- en HR commissie. Zijn benoemingstermijn loopt officieel tot het einde van de algemene vergadering van aandeelhouders in 2024. Wegens zijn recente benoeming tot coo van Computerland, dat onderdeel is van de NRB Groep, neemt Michiels per direct afscheid van Ordina.

Johan van Hall, voorzitter van de raad van commissarissen, laat weten de inbreng van Filip Michiels zeer te hebben gewaardeerd. ‘We bedanken hem hiervoor en wensen hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière’, aldus Van Hall.

Met het vertrek van Filip Michiels bestaat de raad van commissarissen van Ordina uit drie leden. Naast voorzitter Johan van Hall zijn Caroline Princen en Thessa Menssen als commissaris verbonden aan Ordina.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook