Frank Ammerlaan nieuwe commissaris van Royal FloraHolland

Frank Ammerlaan nieuwe commissaris van Royal FloraHolland

13-12-2022 De ledenraad van Royal FloraHolland benoemt Frank Ammerlaan als lid van de raad van commissarissen. Hij vervangt Gerben Ravensbergen, die sinds 2014 commissaris was van Royal FloraHolland.

Frank Ammerlaan is mede-eigenaar van AQ Roses, waar hij samen met zijn broer rozen kweekt in Ethiopië. ‘Met Frank komt een jong en energiek lid de raad van commissarissen versterken. Zijn internationale kennis en ervaring als kweker, ook bestuurlijk, brengt specifieke expertise en daarmee een nieuwe dimensie in onze raad’, aldus Jack Goossens, voorzitter raad van commissarissen Royal FloraHolland.

Frank zegt over zijn benoeming: ‘De afgelopen jaren heb ik vanuit de ledenraad al mijn bijdrage geleverd aan de transitie waar Royal Flora Holland middenin zit. Ik kijk er naar uit om wat ik in die periode heb geleerd te combineren met mijn ervaringen in binnen- en buitenland. Ik zal mij inzetten om als lid van de raad van commissarissen, Royal FloraHolland naar een volgende fase in haar ontwikkeling te helpen.’

Naast het aftreden van Gerben Ravensbergen waren ook Linda Hovius en Kees Pingen aftredend en herkiesbaar. Zij zijn beide voor een tweede termijn van vier jaar benoemd.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook