Frank van der Vloed voorgedragen als commissaris Brunel

Frank van der Vloed voorgedragen als commissaris Brunel

30-03-2021 De raad van commissarissen van Brunel draagt tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 11 mei 2021 Frank van der Vloed voor als nieuwe commissaris. Dat maakt het bedrijf op 29 maart bekend. 

Sinds 2019 bekleedt Frank van der Vloed de functie van president van Signify Europe. Daarvoor was hij ceo Benelux van het bedrijf. Voor Van der Vloed bij Signify aan de slag ging, bekleedde hij diverse internationale managementfuncties bij Philips. In een persbericht laat Brunel weten dat de specifieke ervaring van Frank van der Vloed op het gebied van innovatie en verkoop ervoor zal zorgen dat hij een sterke aanvulling zal zijn op de raad van commissarissen en diens rol in het stimuleren van de winstgevende groei van Brunel.

Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 11 mei 2021 zal ook worden voorgesteld om Jilko Andringa als ceo te herbenoemen en Just Spee te herbenoemen als commissaris. De termijn van Aat Schouwenaar als commissaris eindigt in mei, en na twintig jaar lid te zijn geweest van de raad van commissarissen, zal hij niet worden voorgedragen voor herbenoeming.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook