First Consulting gaat verder onder de merknaam Valcon

First Consulting gaat verder onder de merknaam Valcon

04-11-2021 Met ingang van 4 november 2021 gaan First Consulting, Viqtor Davis en Valcon Nordics verder onder de merknaam Valcon.

Het nieuwe Valcon is het resultaat van een pan-Europese fusie minder dan een jaar geleden tussen First Consulting, Viqtor Davis en Valcon. Valcon combineert consulting diensten (zoals operationele strategie, processen en change management) met technologie (zoals low code en business process automation) en data (van data platforms tot data science en analytics).

Door de fusie is een consulting organisatie ontstaan van ruim 800 hoogopgeleide professionals met diverse achtergronden en expertise, werkzaam vanuit Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Denemarken, Zweden en een nearshore locatie in Kroatië.

Valcon is een acroniem voor Value Consulting, het creëren van waarde voor de klanten van Valcon staat altijd voorop. 'De overgang naar één gezamenlijke naam is een logische stap in het fusieproces,' volgens group managing partner Geert van den Goor.

Meer over Geert van den Goor

P2 Consulting sluit zich aan bij Valcon

P2 Consulting sluit zich aan bij Valcon

21-12-2021 Valcon heeft op 21 december bekendgemaakt dat P2 Consulting de groep komt versterken.

First Consulting en Valcon versterken zich met Viqtor Davis

First Consulting en Valcon versterken zich met Viqtor Davis

18-02-2021 Viqtor Davis sluit zich aan bij First Consulting en Valcon. Op 18 februari 2021 wordt bekendgemaakt dat met deze aansluiting een volgende stap gezet wordt in het realiseren van een Noordwest-Europese consulting en technology organisatie.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook