Cpo FrieslandCampina vertrekt

Cpo FrieslandCampina vertrekt

17-04-2023 Geraldine Fraser, chief people officer van FrieslandCampina, heeft besloten het bedrijf te verlaten en haar carrière in het Verenigd Koninkrijk voort te zetten, dichter bij haar huis en familie.

Geraldine Fraser trad in 2014 bij FrieslandCampina in dienst als HR-director Asia, gevestigd in Singapore, en werd in 2017 benoemd tot chief human resources officer en lid van het executive leadership team op het hoofdkantoor in Nederland. In maart 2021 werd ze bevorderd tot chief people officer en lid van de raad van bestuur.

Hein Schumacher, ceo van FrieslandCampina: “Geraldine heeft de afgelopen bijna negen jaar een enorm verschil gemaakt in het vormgeven en uitvoeren van de ‘people agenda’ van FrieslandCampina, aanvankelijk vanuit onze regionale hub in Singapore en vanaf 2017 als onderdeel van het executive leadership team vanuit Nederland. In elk aspect van de HR-agenda – van diversiteit & inclusie tot training & ontwikkeling, tot het vormgeven van een cultuur van eigenaarschap & prestatie – heeft ze de lat hoger gelegd voor het bedrijf. We zullen Geraldines gedrevenheid en professionele sturing missen evenals haar fijne, leuke persoonlijkheid als collega. We wensen Geraldine het allerbeste voor de toekomst.”

Geraldine Fraser zal tot 1 juli 2023 actief blijven in haar huidige functie. Er is een zoekproces gestart om haar opvolger te vinden.

Interview met Geraldine Fraser

Geraldine Fraser en Martine Zeegers:  'HR verandert behoorlijk'

Geraldine Fraser en Martine Zeegers: 'HR verandert behoorlijk'

04-09-2019 De kern van het HR-vak is en blijft het voortdurend verbeteren van de organisatie als geheel, maar de randvoorwaarden zijn aan continue en flinke verandering onderhevig. Top-HR-functionarissen Geraldine Fraser en Martine Zeegers ontleden de ontwikkelingen die specifieke uitdagingen bij het samenstellen van HR-teams met zich meebrengen. ‘Knowing your data wordt steeds belangrijker.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook