Gerlinde Silvis treedt terug uit de RvB van de Rabobank

Gerlinde Silvis treedt terug uit de RvB van de Rabobank

28-01-2013 Gerlinde Silvis treedt terug als lid van de raad van bestuur van Rabobank Nederland. Zij blijft wel bij de Rabobank werken als directeur Human Resources.

Gerlinde Silvis treedt terug per april uit de RvB. Volgens het persbericht van de Rabobank heeft het bedrijf grote uitdagingen op het gebied van HR, onder meer vanwege de implementatie van het nieuwe strategische kader. Daarom zal Silvis zich per 1 april volledig op deze taken gaan richten.

Waardering Koopmans
Lense Koopmans, voorzitter van de raad van commissarissen, laat weten Silvis dankbaar te zijn voor de grote inzet en inbreng die zij sinds 2009 als lid van de rvb heeft geleverd.

Piet Moerland
De voorzitter van de raad van bestuur, Piet Moerland, sluit zich bij de waardering van Koopmans aan: 'Ik ben verheugd dat Gerlinde Silvis haar krachten blijft inzetten voor het belangrijke werkgebied van de Human Resources'.

Top-50 Machtigste Vrouwen
Gerlinde Silvis stond vorig jaar op de 34e plaats in de Top-50 Machtigste Vrouwen van Management Scope. Met deze stap uit de raad van bestuur zal zij dit jaar flink dalen in de lijst en mogelijk buiten de Top-50 vallen.

 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook