Gillian Tans president bij VanMoof

Gillian Tans president bij VanMoof

03-05-2022 VanMoof heeft op 3 mei bekendgemaakt dat Gillian Tans de nieuwe rol van president binnen het e-bikebedrijf gaat vervullen. Zij start per direct in haar nieuwe functie.

Gillian Tans was eerder, van 2016 tot 2019, ceo van Booking.com. Zij zag het bedrijf sinds haar start bij Booking.com in 2002 van start-up uitgroeien tot het concern dat het nu is. In 2019 legde ze haar functie als ceo neer om chairman te worden, een functie die ze vervulde tot 2021.

Als president zal Tans het managementteam van het bedrijf aansturen en toezicht houden op de bedrijfsactiviteiten om zo de positie van VanMoof verder te versterken. Oprichters Taco en Ties Carlier blijven actief als co-ceo's en zullen zich richten op de langetermijnstrategie.

Taco en Ties Carlier werken al langere tijd nauw samen met Gillian Tans, sinds zij enkele jaren geleden voor het eerst investeerde in VanMoof. Aangegeven wordt dat de broers in de loop der jaren een diep respect hebben ontwikkeld voor Tans' aanzienlijke management- en leidinggevende expertise. Zij introduceren de rol van president nu VanMoof een nieuwe groeifase bereikt. Tans' ervaring combineert jaren op het hoogste executive-niveau, het bouwen van teams van wereldklasse en het opschalen van wereldwijde operaties – allemaal factoren die van cruciaal belang zullen zijn in de volgende fase van groei voor het bedrijf, aldus VanMoof in een persbericht.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook