Hans Kamps nieuwe commissaris IHC

Hans Kamps nieuwe commissaris IHC

09-05-2023 Hans Kamps, voormalig cfo van Boskalis, is op 26 april per direct benoemd tot lid van de raad van commissarissen van scheepsbouwer Royal IHC. Dat blijkt uit een melding bij de Kamer van Koophandel.

Hans Kamps, voormalig cfo van Boskalis, is op 26 april per direct benoemd tot lid van de raad van commissarissen van scheepsbouwer Royal IHC. Dat blijkt uit een melding bij de Kamer van Koophandel.

Hans Kamps startte in 1986 bij Boskalis en was van 2006 tot 2019 cfo en lid van de raad van bestuur. Kamps is benoemd op voordracht van de Stichting Continuïteit IHC en met instemming van de ondernemingsraad.

IHC werd in april nog gered van een faillissement, voor de tweede keer in drie jaar. Onderdeel van dit reddingsplan was de verkoop van de winstgevende dochteronderneming IQIP aan HAL. Hiermee werd de schuldenlast flink omlaag gebracht. Sindsdien is de samenstelling van de raad van commissarissen veranderd. President-commissaris Menno Snel en Boudewijn Wentink namen afscheid van de raad van commissarissen. HAL-directeur Gerben van de Rozenberg werd begin dit jaar benoemd als nieuwe president-commissaris en nu voegt Boskalis-oudgediende Hans Kamps zich bij de raad van commissarissen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook