Hans van der Noordaa voorzitter raad van commissarissen Deloitte

Hans van der Noordaa voorzitter raad van commissarissen Deloitte

30-04-2020 Met ingang van 29 april 2020 is Hans van der Noordaa de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van Deloitte. Van der Noordaa neemt het voorzitterschap over van Floris Deckers.

Hans van der Noordaa heeft verschillende rollen vervuld, waaronder die van chief executive officer van Delta Lloyd en die van lid van de raad van bestuur van ING Groep en ING Bank. Sinds 2018 was Hans Van der Noordaa senior advisor van de Financial Services Industry (FSI)-praktijk van Deloitte. Als voorzitter van de raad van commissarissen wil Van der Noordaa graag een bijdrage leveren aan verdere duurzame groei en het vertrouwen in de sector. ‘ Ik heb Deloitte leren kennen als een professionele, klantgerichte organisatie met een indrukwekkende talentpool en een prettige en open cultuur, gericht op innovatie en kwaliteit’, aldus Van der Noordaa. Naast zijn functie als voorzitter van de raad van commissarissen van Deloitte, vervult Van der Noordaa nog enkele toezicht- en adviesfuncties. 

Na acht jaar zal Floris Deckers zijn rol als voorzitter neerleggen. Hij ziet in Hans van der Noordaa een waardige opvolger en wens hem veel succes. ‘Ik heb het genoegen gehad voorzitter te mogen zijn in een tijd waarin Deloitte succesvol was. Een periode waar ik met veel plezier aan zal terugdenken. Hans is een zeer ervaren bestuurder. Hij heeft grote transformaties mogen leiden en heeft veel kennis en ervaring met het leiden van organisaties die onder toezicht staan, zowel in binnen- als buitenland’, zegt Deckers.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook