Deloitte

Hier vindt u informatie over Deloitte en zijn functionarissen.

  • Hoofdkantoor Deloitte: Wilhelminakade 1, 3072 AP Rotterdam
  • Deloitte is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken
  • Deloitte heeft 4624 mensen in dienst

Over Deloitte

Deloitte is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfilms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management en belastingadvies. Deze firms maken onderdeel uit van Deloitte Touche Tohmatsu Limitied (DTTL).

Organisatiestructuur Deloitte

Deloitte kent een two-tier board met een Raad van Bestuur en een Raad van Commissarissen. De huidige samenstelling van de Raad van Bestuur kunt u hiernaast vinden.


Deloitte bestaat uit vier expertisegebieden: accountancy, belastingadvies, consultancy en juridisch advies. Deze vier expertisegebieden werken samen in diverse marktgebieden en regio's. Professionals werken in zelfstandige memberfirms wereldwijd samen en maken onderdeel uit van Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL). Elke memberfirm is actief in een bepaald gebied en onderworpen aan de wet-en regelgeving van het land waarin het actief is.

Interviews Deloitte

Drie boardadviseurs over het evaluatieproces

Drie boardadviseurs over het evaluatieproces

De corporate governance code schrijft voor dat raden van commissarissen minstens een keer per jaar aan zelfevaluatie doen. Een gesprek met drie ervaren adviseurs die boards begeleiden bij dit even nuttige als gevoelige proces: ‘Als je leert verkeerde patronen te vermijden, kun je het in de board weer over de échte dingen hebben. Maar de evaluatie mag niet gebruikt worden voor afrekeningen.’

Meer Interviews Deloitte

Bestuurders in het nieuws

facebook