Uitbreiding raad van bestuur TBI Holdings

Uitbreiding raad van bestuur TBI Holdings

25-04-2023 TBI Holdings heeft aangekondigd dat de raad van bestuur wordt uitgebreid. Hendrik de Haan en Bianca Seekles treden op 1 september toe tot de raad van bestuur.

Hendrik de Haan, momenteel ceo van Eekels Technology, en Bianca Seekles, momenteel ceo van ERA Contour B.V, treden toe tot de raad van bestuur van TBI Holdings. Dit als reactie op het verzoek van Bart van Breukelen, de huidige voorzitter van de raad van bestuur, om terug te treden op de aandeelhoudersvergadering in april 2024. Van Breukelen heeft deze positie sinds 2019 bekleed en zal met pensioen gaan.

Na het terugtreden van Van Breukelen tijdens de aandeelhoudersvergadering in april 2024, is het de bedoeling dat Hendrik de Haan wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van TBI Holdings.

Daarnaast heeft Harald van Keulen, directeur van TBI Bouw, zijn pensionering aangekondigd per 1 oktober. Jeroen Heijdra zal samen met Job van Zomeren vanaf 1 september 2023 de functie van ceo van ERA Contour op zich nemen. Beiden zijn al vele jaren deel van het managementteam. Het managementteam van Eekels Technology zal worden gevormd door Bart Brom (voorzitter) en Chris Schepers, beiden vertrouwde gezichten binnen het bedrijf.

Bart van Breukelen, voorzitter raad van bestuur van TBI Holdings: “Ik heb er vertrouwen in dat we met onze nieuwe collega’s in de raad van bestuur een mooie bijdrage kunnen blijven leveren aan het floreren van de TBI-ondernemingen en aan de maatschappelijke opgaven waar wij dagelijks met elkaar aan werken.”

Ton Nelissen, voorzitter raad van commissarissen TBI Holdings over deze benoemingen: “Wij zijn heel gelukkig dat we erin zijn geslaagd om interne opvolging binnen TBI Holdings en haar ondernemingen te realiseren.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook