Ilona Haaijer voorgedragen als commissaris van Corbion

Ilona Haaijer voorgedragen als commissaris van Corbion

10-02-2020 Corbion heeft Ilona Haaijer voorgedragen als lid van de raad van commissarissen. Het speciaalchemieconcern wil Haaijer voor een periode van vier jaar benoemen. Op 11 mei 2020, tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders, zal haar voordracht besproken worden.

Ilona Haaijer heeft verschillende functies gehad bij multinationals wereldwijd. Ze startte haar carrière bij Kpn als marketing manager en product manager. Ze vervulde de rol van management consultant bij The Boston Consulting Group, waarna ze overstapte naar Philips. Bij het elektronicaconcern was ze vice president corporate strategy en ceo Philips/Avent. Na verschillende functies bij Rpc Group en Royal DSM, vervulde ze de rol van ceo bij Bugaboo. Tegenwoordig is zij commissaris bij Boskalis.

De raad van commissarissen kijkt uit naar de toetreding van Haaijer. Tot die tijd zal Ilona Haaijer een adviserende rol bij Corbion op zich nemen. Op 11 mei zal de raad van commissarissen stemmen, waar ook Stefanie Schmitz als nieuw lid voorgedragen wordt.

Meer over Ilona Haaijer

Ilona Haaijer ceo Bugaboo

Ilona Haaijer ceo Bugaboo

16-10-2018 Ilona Haaijer is per 1 september 2018 benoemd tot nieuwe ceo van kinderwagenmerk Bugaboo.

Boskalis: één all-male board minder

Boskalis: één all-male board minder

29-09-2016 Ilona Haaijer is voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen van Koninklijke Boskalis Westminster. De benoeming zal op 10 november 2016 worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook