Jan Bennink tijdelijk CEO D.E. Master Blenders

Jan Bennink tijdelijk CEO D.E. Master Blenders

10-12-2012 Michiel Herkemij, CEO van D.E Master Blenders 1753, heeft in goed overleg besloten het bedrijf aan het eind van het jaar te verlaten. De non-executive chairman Jan Bennink zal voorlopig zijn taken overnemen tot er een nieuwe CEO is gevonden. 

In het persbericht van D.E Master Blenders 1753 zegt Jan Bennink: 'Namens het bestuur wil ik Michiel Herkemij bedanken voor zijn werk van de afgelopen maanden en zijn bijdrage aan het tot stand brengen van de spin-off van Sara Lee. En voor de beursgang van DEMB 1753 als een onafhankelijk duurzaam koffie- en theebedrijf. In 2012 was het bedrijf in transitie. We zijn begonnen met de implementatie van onze innovatiestrategie. Het fundament dat is gelegd en is solide genoeg om onze doelstellingen te behalen.'

Beursnotering
In maart dit jaar maakte Sara Lee bekend dat Michiel Herkemij CEO zou worden van het nieuwe bedrijf, dat in juni een notering aan de AEX kreeg.
De notering aan de AEX betreft geen echte beursgang omdat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, maar de aandelen aan bestaande Sara Lee-aandeelhouders worden toegekend.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook