Blokker-ceo vertrekt

Blokker-ceo vertrekt

27-11-2023 Blokker heeft bekendgemaakt dat ceo Jeanine Holscher haar functie neerlegt. Pauline Boerman volgt haar op.

Jeanine Holscher is ceo van Blokker sinds oktober 2020. Zij legt per 1 januari 2024 haar functie neer. “Mijn doel was om Blokker weer op de kaart te zetten en er een moderne retailer van te maken”, zegt Jeanine Holscher. “Een bedrijf waar medewerkers met plezier werken en trots op zijn, en waar klanten graag komen winkelen voor alles op het gebied van huishouden, koken en tafelen. Ik denk dat ik daar in de afgelopen 4 jaar, mede dankzij een geweldig team om mij heen, in ben geslaagd. Het is daarom nu een natuurlijk moment om het stokje door te geven.”

Holscher wordt opgevolgd door de huidige inkoopdirecteur van Blokker, Pauline Boerman. Zij is sinds 2022 werkzaam bij Blokker en was in het verleden werkzaam bij onder andere HEMA, Ahold Delhaize, Action en V&D.

Pauline Boerman: “Na een jarenlange ervaring in diverse commerciële rollen bij verschillende toonaangevende retailers kijk ik er enorm naar uit om vanuit deze rol verder te bouwen aan het mooie merk Blokker. Ik heb erg veel zin om samen met collega's, ondernemers en partners verder te bouwen aan het fundament dat Jeanine in de afgelopen jaren heeft neergezet.”

Blokker-eigenaar Michiel Witteveen: “Ondanks twee moeilijke coronaperiodes, gestegen huren, grondstoffen, energieprijzen en lonen, is Blokker - met ruim 4000 betrokken medewerkers - nu zowel off- als online een sterke speler in de markt en daar ben ik Jeanine dankbaar voor. Met Pauline hebben we een enthousiaste opvolger gevonden die op het door Jeanine en haar team gelegde fundament kan voortbouwen.”

De komende weken vindt de takenoverdracht plaats. Pauline Boerman start op 1 januari 2024 in haar nieuwe functie. Jeanine Holscher blijft als aandeelhouder aan de Mirage Retail Group verbonden.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook