Johan van Hall nieuwe commissaris Rabobank

Johan van Hall nieuwe commissaris Rabobank

09-12-2021 Rabobank heeft op 9 december bekendgemaakt dat Johan van Hall per 8 december 2021 benoemd is als nieuwe commissaris.

Johan van Hall heeft ruime ervaring in de bancaire sector. Na een 35 jaar lange loopbaan bij ABN Amro, als onder andere coo van 2008 tot 2018, legde hij in 2018 zijn functies bij de bank neer. Van Hall is sinds 2019 actief als voorzitter van de raad van commissarissen van Ordina.

Met zijn ruime en diverse ervaring ziet de voorzitter van de raad van commissarissen van Rabobank, Marjan Trompetter, Johan van Hall als een welkome versterking: ‘Door zijn recente bancair-bestuurlijke rollen voegt Johan relevante actuele ervaring op dit vlak toe aan onze raad van commissarissen. Vanwege zijn brede bankgerichte kennis op het gebied van IT en operations, ervaring met grote, complexe transformaties en oog voor resultaat zien wij hem ook als een waardevolle sparringpartner voor onze groepsdirectie.’

Van Hall heeft een opleiding tot registeraccountant gevolgd, en heeft daarna de postdoctorale studie IT audit aan de Vrije Universiteit Amsterdam gedaan.

De raad van commissarissen van Rabobank bestaat verder uit Marjan Trompetter (voorzitter), Jan Nooitgedagt (vicevoorzitter), Gert-Jan van den Akker, Annet Aris, Petri Hofsté, Arian Kamp, Marc Pensaert en Pascal Visée.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook