Wijzigingen bestuur Vion

Wijzigingen bestuur Vion

17-09-2018 Vion heeft bekendgemaakt dat John Morssink is benoemd als cfo per 1 november. Hij volgt Joost Sliepenbeek op, die het bedrijf verlaat om de positie van cfo bij Action in te nemen.

"John Morssink heeft ruime internationale managementervaring in de agri- en foodsector. Zijn huidige rol als cfo voor onze Pork divisie maakt hem tot een uitstekende opvolger die de business en de processen kent. Ik ben blij hem te mogen verwelkomen als lid van onze raad van bestuur," zegt Ronald Lotgerink, ceo van Vion.

> Lees ook: Joost Sliepenbeek wordt cfo Action

Vion maakt vandaag ook bekend dat Theo Koekkoek per 1 oktober 2018 wordt benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen. Theo Koekkoek is sinds november 2017 lid van de raad van commissarissen en is in maart 2018 afgetreden als voorzitter van de raad van commissarissen van Royal Agrifirm Group, na het voltooien van een termijn van 16 jaar.

Koekkoek volgt Sipko Schat op wiens huidige termijn eindigt per dezelfde datum. Sipko Schat heeft besloten zich niet meer herkiesbaar te stellen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook