Joost de Beijer wordt nieuwe ceo Intergamma

Joost de Beijer wordt nieuwe ceo Intergamma

31-05-2022 Op 31 mei maakte Intergamma bekend dat Joost de Beijer per 1 september 2022 de nieuwe ceo wordt. De Beijer volgt hiermee Harm-Jan Stoter op, die sinds 2006 de rol van algemeen directeur vervulde.

Joost de Beijer is de voormalige CFO van HEMA. Na het afronden van zijn studie bedrijfskunde aan de Universiteit van Tilburg startte Joost de Beijer zijn loopbaan als auditor bij accountantskantoor Arthur Andersen om zijn carrière te vervolgen bij Shell.
Joost de Beijer trad in 2011 in dienst bij Maxeda als financieel directeur Praxis en bekleedde van 2014 tot 2020 de functie van managing director.
Momenteel is Joost de Beijer lid van de raad van toezicht bij het Oogfonds Nederland.

Over zijn nieuwe rol bij Intergamma vertelt de Beijer: ‘Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij Intergamma en om kennis te maken met mijn nieuwe collega’s en de ondernemers van de formules. Intergamma met GAMMA, Karwei en GAMMA België is al decennialang de marktleider in de doe-het-zelfmarkt en het is een eer om in de komende jaren het succes van dit mooie bedrijf verder uit te bouwen. Ook zie ik er naar uit om weer terug te keren naar een markt waarin ik jarenlang met veel plezier heb gewerkt.’

De raad van commissarissen is zeer verheugd met de komst van Joost de Beijer gezien zijn jarenlange management- en retailervaring. Frank van Oers, voorzitter raad van commissarissen licht toe: ‘We zijn ervan overtuigd in Joost de Beijer een geschikte opvolger te hebben gevonden die er klaar voor is om de onderneming naar een volgende fase te brengen. Hij zal samen met Laura Hendrickx (CFO) het statutaire bestuur van Intergamma gaan vormen. Joost is niet alleen een ervaren bestuurder, hij kent de dynamiek, de uitdagingen en kansen van de doe-het-zelfmarkt als geen ander. Wij wensen hem veel succes als nieuwe CEO van Intergamma.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook