Jorrit Volkers

Hoogleraar bij Universiteit van Groningen

Jorrit Volkers

Persoonlijk

Naam: Jorrit Volkers

Geboortejaar: 1959

Nationaliteit: Nederlandse

Huidige functies Jorrit Volkers

1987 - heden Hoogleraar, Universiteit van Groningen
2012 - heden Tax Partner , Deloitte University Europe

Loopbaan Jorrit Volkers

2007 - 2011 Lid Raad van Bestuur en Chief Partner & People Officer, Deloitte
1993 - 2007 Diverse managementfuncties (vestigingsdirecteur, regiomarktleider Noord en lid van het landelijke management team Tax) en partner, Deloitte
2007 - 2001 diverse functies, Deloitte

Opleiding Jorrit Volkers

1985 Fiscaal jurist, Universiteit van Groningen
1983 Notarieel recht, Universiteit van Groningen

Overige vermeldingen


Jorrit Volkers begon zijn loopbaan in 1985 als belastingadviseur bij Begheyn & Sneep, een van de voorlopers van Deloitte.

Fiscaal jurist Volkers klom op tot partner van Deloitte. In die rol was hij verantwoordelijk voor de opbouw van de fiscale praktijk in Noord-Nederland, waarbij thema’s als vermogende particulieren, beleggingsfondsen en recentelijk de zorgmarkt aan bod komen.

Binnen Deloitte heeft Jorrit Volkers diverse managementrollen vervuld, als vestigingsdirecteur, regiomarktleider Noord en lid van het landelijke management team Tax.

Van september 2007 tot 2011 was Jorrit Volkers lid Raad van Bestuur van Deloitte. Zij portefeuille omvatte People & Partners (CPPO). Naast CPPO was Volkers ook Lead cliënt service partner op een aantal grote- en middelgrote klanten.

Sinds 2011 is Volkers Decaan (Dean) van de Deloitte Europe University, het Europese learning centre dat nu in ontwikkeling is.

Volkers is tevens voorzitter van de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar.