Karim Henkens nieuwe ceo ICT Group

Karim Henkens nieuwe ceo ICT Group

15-06-2022 ICT Group heeft op 14 juni bekendgemaakt dat Karim Henkens wordt benoemd als nieuwe ceo. Hij volgt Jos Bleije op.

Karim Henkens is momenteel managing director Netherlands, DACH & Nordics bij Cegeka. Daarvoor bekleedde hij bij Centric diverse functies waaronder de positie van CEO. Karim Henkens wordt op 1 september benoemd als ceo. ICT Group geeft aan dat hij een uitgebreide staat van dienst in de IT wereld heeft, zowel nationaal als internationaal. Ook wordt hij een energieke en betrokken leider genoemd. Henkens start op 1 september in zijn nieuwe functie.

Hij volgt Jos Blejie op die per 1 juli, in verband met zijn pensionering, terugtreedt. Blejie is in 2013 gestart als CEO bij ICT Group en onder zijn leiding heeft de onderneming een sterke groei doorgemaakt, zowel organisch als door overnames in binnen- en buitenland.

Theo van der Raadt, president-commissaris van ICT Group, zegt over de aanstaande benoeming het volgende: 'Wij zijn er van overtuigd dat Karim Henkens de juiste man is om invulling te geven aan de ambitie van ICT Group om verder te groeien als toonaangevende Europese leverancier van totaaloplossingen voor industriële automatisering. Wij bedanken Jos Blejie voor zijn tomeloze inzet van de afgelopen negen jaar en wensen Karim veel succes bij zijn nieuwe uitdaging.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook