Kevin Holt vertrekt april 2023 bij Ahold Delhaize

Kevin Holt vertrekt april 2023 bij Ahold Delhaize

16-11-2022 Ahold Delhaize heeft op 15 november bekendgemaakt dat Kevin Holt, ceo Amerika, zijn vertrek heeft aangekondigd. Hij zal aftreden per 12 april 2023 tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders, waar JJ Fleeman wordt voorgedragen als nieuwe ceo Amerika.

Kevin Holt is sinds 2018 ceo bij Ahold Delhaize USA. Op 12 april 2023 loopt zijn termijn af. Holt zal tot eind 2023 betrokken blijven in een adviserende rol, waarna hij met pensioen gaat.

JJ Fleeman is sinds 2018 chief commercial and digital officer bij Ahold Delhaize USA en president bij Peapod Digital Labs, dat gericht is op digitale en e-commerce innovatie, technologie en ervaring voor de supermarktketens van Ahold Delhaize USA.

“JJ is een inspirerende leider die de Amerikaanse bedrijven vooruit zal helpen door omnichannel groei van het marktaandeel, en die de Connected Customer-strategie zal blijven waarmaken die Kevin Holt de afgelopen jaren zo zorgvuldig met het team heeft ontwikkeld en geïmplementeerd. Het getuigt van Kevins leiderschap dat we zijn opvolger uit onze eigen gelederen hebben kunnen kiezen”, stelt Peter Agnefjäll, president-commissaris van Ahold Delhaize.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook