Samson Li in exco Nutreco als managing director Azië

Samson Li in exco Nutreco als managing director Azië

02-10-2014 Nutreco-CEO Knut Nesse (foto) heeft Samson Li (Chinese nationaliteit) benoemd tot managing director voor de businessunit Azië. Li komt daarmee in het executive committee van Nutreco.

Samson Li wordt in het exco van Nutreco verantwoordelijk voor de verdere expansie van Nutreco's marktaandeel in diervoeding en visvoer in Azië. Li zal kantoor houden in Hong Kong. Hij zal rapporteren aan Knut Nesse, CEO van Nutreco.

Loopbaan Li
Li was hiervoor werkzaam bij Novus International, een bedrijf dat is gespecialiseerd in gezondheids- en voedingsproducten voor dieren. Hij bekleedde daarsinds 2001 verscheidene managementfuncties, meest recentelijk die van Vice-President Sales & Marketing in St. Louis in de Verenigde Staten van Amerika.

Opvolging
Li volgt Hugues Le Ruz op, die managing director van Nutreco's businessunit Americas is geworden.

CEO is verheugd
Knut Nesse, CEO Nutreco, geeft in het persbericht aan verheugd te zijn over het feit dat Samson Li tot Nutreco zal toetreden. 'Hij heeft veel ervaring, niet alleen in onze sector maar ook met betrekking tot het zakendoen in Azië. Ik heb er alle vertrouwen in dat we onder zijn leiding verder zullen groeien in de Aziatische markt.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook