Kurt Staelens nieuwe ceo Macintosh Retail Group

Datum: 30-06-2014

Kurt Staelens nieuwe ceo Macintosh Retail Group

Kurt Staelens volgt op 1 augustus 2014 Frank de Moor op als CEO van Macintosh Retail Group. Op 1 juli treedt Staelens al toe tot de raad van bestuur.

De raad van commissarissen van de Macintosh Retail Group heeft na de buitengewone vergadering van aandeelhouders (BAVA) Kurt Staelens benoemd als de nieuwe chief executive officer van het retailconcern voor kleding en doe-het-zelf zaken.


De Moor naar Q-Park
Staelens treedt per 1 juli 2014 toe tot de raad van bestuur en hij volgt per 1 augustus Frank De Moor op. Eerder werd al bekend dat De Moor een functie als CEO van parkeerbedrijf Q-Park heeft aanvaard.


Neckermann.com
De Belgische Staelens was eerder vice-president Sales & E-business bij telecombedrijf Belgacom in Brussel en CEO van Neckermann.com. Daarnaast bekleedde hij in het verleden diverse commerciële directiefuncties en was hij zelfstandig online ondernemer.


 

Voonamelijk Belgische vestigingen sluiten
Eerder dit jaar maakte Macintosh bekend dat het woonwinkel Kwantum wil verkopen en zich volledig gaat richten op schoenwinkels zoals Dolcis, Manfield en Scapino. Verder worden er 51 winkels gesloten, voornamelijk Belgische vestigingen. Staelens moet er met de nieuwe strategie voor zorgen dat de omzet in de periode tot en met 2017 jaarlijks met 3,5 tot 4,5 procent groeit.

Kurt Staelens

  • President divisie huishoudelijke artikelen en schoenen Staelens