Lara Yocarini nieuwe ceo DLL en lid groepsdirectie Rabobank

Lara Yocarini nieuwe ceo DLL en lid groepsdirectie Rabobank

04-02-2024 Lara Yocarini wordt voorgedragen als nieuwe ceo van DLL. Met deze benoeming wordt ze ook lid van de groepsdirectie van Rabobank. 

Lara Yocarini is sinds 2020 werkzaam bij Rabobank, waar zij startte als executive vice president head of strategy & transformation for wholesale and rural. Inmiddels is zij daar executive vice president head of rural and food & agri. Zij is ook non-executive director bij Rabobank Australië en Nieuw-Zeeland.
In het verleden was zij werkzaam bij onder andere Natixis, McKinsey en het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties. DLL geeft aan dat haar expertisegebieden strategieontwikkeling, business development, transformaties en commercial excellence zijn.

Zij wordt voorgedragen voor benoeming als ceo van DLL per 1 mei 2024. Zij volgt dan Carlo van Kemenade op, die per 1 april 2024 directeur retail Nederland bij Rabobank wordt. Met haar benoeming wordt Yocarini ook lid van de groepsdirectie van Rabobank, waar ze verantwoordelijk wordt voor de groepsbrede vendor finance-activiteiten.

Namens de raad van commissarissen van DLL zegt president-commissaris Berry Marttin dat hij erg blij is met de benoeming van Lara Yocarini bij DLL. 'De raad van commissarissen van DLL is verheugd dat we een groot en getalenteerd professional als Lara Yocarini kunnen verwelkomen als ceo en als onze eerste executive vertegenwoordiger in de top van Rabobank.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook