Ling Liu nieuw lid executive committee Philips

Ling Liu nieuw lid executive committee Philips

03-07-2024 Philips heeft bekendgemaakt dat Ling Liu per direct gestart is als chief region leader van de regio Groot-China. 

Ling Liu werkt al sinds 1998 bij Philips en heeft diverse functies bekleed in Nederland, Noord-Amerika en de regio Groot-China. Tot voorkort was zij chief commercial officer voor de regio Groot-China. Ook is zij head of finance geweest voor Philips in Noord-Amerika.

Ling Liu volgt Andy Ho op, die heeft besloten met pensioen te gaan. Ho en Liu werken de komende tijd nog samen om een soepele overgang te garanderen. 

"Ling is een getalenteerde, betrouwbare leider en ik ben verheugd dat zij zal toetreden tot het executive committee van Philips als chief regional leader van Philips Greater China", aldus Roy Jakobs, ceo van Royal Philips. "Ze is een bewezen leidinggevende die een schat aan internationale ervaring en diepgaande HealthTech-expertise in China meebrengt. Ik wil ook graag Andy bedanken voor zijn uitzonderlijke leiderschap bij het waarmaken van onze belofte om China's nationale gezondheidsstrategie te ondersteunen en een betrouwbare partner te worden voor zowel professionele klanten als individuele consumenten. Tegelijkertijd heeft hij de afgelopen negen jaar duurzame financiële en operationele prestaties geleverd."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook