Lisette van Breugel nieuwe COO Arbo Unie

Lisette van Breugel nieuwe COO Arbo Unie

27-03-2013 De raad van commissarissen van Arbo Unie heeft Lisette van Breugel per 1 april benoemd tot Chief Operating Officer. Dit is een nieuwe functie binnen de raad van bestuur, die eerst alleen bestond uit de CEO en de CFO.

Lisette van Breugel is afkomstig uit de eigen gelederen van Arbo Unie. Zij was voor haar benoeming tot COO binnen Arbo Unie ondermeer directeur Marketing en Sales. Per 1 april is Wim Schimmel CEO en de CFO blijft Paul Lafranca.

Moeilijke periode
Volgens het persbericht van Arbo Unie bevindt het bedrijf zich – na een moeilijke periode - in een fase waarin met nieuw elan de organisatie uitgebouwd kan worden. Met de uitbreiding van de hoofddirectie, wil Arbo Unie deze ambitie verwezenlijken.

RvC
De raad van commissarissen laat weten trots te zijn dat ze iemand uit de eigen organisatie heeft kunnen benoemen. 'In de afgelopen periode heeft Van Breugel een voortrekkersrol gespeeld in het omvormen van de organisatie.'

Ambitie
Van Breugel zegt zelf over haar benoeming: 'We hebben de ambitie om weer te groeien. De inbreng van medewerkers is onmisbaar in dit proces. Ik kijk ernaar uit om de verbindingen die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd bij Arbo Unie, in te zetten in mijn nieuwe functie.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook