Maja Sanders wordt commissaris Stern Groep

Maja Sanders wordt commissaris Stern Groep

16-08-2012 Maja Sanders wordt commissaris bij Stern Groep. Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 10 oktober 2012 zal zij worden voorgedragen voor benoeming.

Maja Sanders volgt Jan Bernard Wolters op, die na 12 jaar statutair aftreedt. Wolters is nu nog voorzitter van de Raad van Commissarissen van Stern Groep. Of Sanders ook voorzitter wordt, is nog niet bekend.

De juriste Maja Sanders is managing director van Business Sparring Partners. Daarnaast vervult zij meerdere toezichts- en adviesfuncties. Zo is zij lid van de Raad van Commissarissen van Kendrion, waar overigens Jan Bernard Wolters voorheen directeur was, en toezichthouder bij Altrecht, Difrax Beheer (voorzitter) en Kalff & de Jager (voorzitter).

Jan Wolters was sinds 1999 lid van de Raad van Commissarissen van Stern Groep, waarvan de laatste jaren als voorzitter. Voorheen was hij ook commissaris bij Kempen & Co, Royal Delft/Porceleyne Fles, Kramp Groep, Synergia Capital Partners en Van Leeuwen Buizen. Wolters was tevens directeur van Kendrion, Wolters Schaberg en Wolters Holding.

De Raad van Commissarissen van Stern Groep bestaat naast Maja Sanders uit Dirk Goeminne, Adriaan Nühn en Adriaan Roggeveen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook