Malick Badjie nieuw lid executive committee Robeco

Malick Badjie nieuw lid executive committee Robeco

08-12-2023 Robeco heeft aangekondigd dat Malick Badjie is aangesteld als global head of sales & marketing.

Malick Badjie vervulde deze functie al op interim basis, toen zijn voorganger Alexander Preininger wegens persoonlijke omstandigheden met verlof was, en die nu heeft besloten definitief te vertrekken.

Badjie werkt sinds 2017 bij Robeco, en werkt momenteel nog als head of institutional sales in Europa, Noord-Amerika en Afrika. Voorheen was hij partner bij Silk Invest, en heeft van 2003 tot 2013 bij Blackrock gewerkt in diverse senior posities.

Robeco ceo Karin van Baardwijk: "We zijn zeer verheugd met de benoeming van Malick. Wij zijn werkelijk onder de indruk van zijn prestaties en effectiviteit tijdens de interim-periode. De afgelopen jaren heeft Malick een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het bedrijf. Zijn diepgaande kennis van vermogensbeheer, gekoppeld aan zijn leiderschapsvaardigheden gebaseerd op waarden en internationale ervaring, zal van cruciaal belang zijn voor het verder versterken van de groei van Robeco. We bedanken Alexander voor zijn toewijding aan Robeco en wensen hem het allerbeste in zijn professionele carrière en persoonlijke leven."

Malick Badjie is zelf ook tevreden met de benoeming: "Het is een eer om benoemd te worden tot global head of sales & marketing. Robeco is een toonaangevend en sterk beleggingsbedrijf met een rijke geschiedenis, gedreven door getalenteerde mensen die zich richten op het bedienen van onze klanten en het creëren van langetermijnwaarde voor onze belanghebbenden. Ik ben volledig toegewijd aan het verder bouwen op het solide fundament van het verkoop- en marketingdomein, samen met al onze collega's. We zullen blijven streven naar verbetering van de prestaties door uitstekende beleggingsstrategieën en oplossingen aan onze klanten aan te bieden, door de transformatie van onze verkoop- en marketingorganisatie te versnellen en door in te spelen op nieuwe zakelijke kansen."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook