Marc Broskij coo KPMG Nederland

Marc Broskij coo KPMG Nederland

13-06-2022 KPMG Nederland heeft op 13 juni bekendgemaakt dat Marc Broskij wordt benoemd als coo en lid van de raad van bestuur. Hij volgt Rob Kreukniet op.

Marc Broskij is momenteel cfo bij KPMG Nederland. Hij start op 1 oktober in zijn nieuwe functie en wordt dan ook lid van de raad van bestuur. Zijn benoeming is tevens goedgekeurd door toezichthouder AFM.

President-commissaris Roger van Boxtel noemt Broskij de ideale kandidaat om leiding te geven aan de interne bedrijfsoperatie wegens zijn uitgebreide management- en financiële ervaring. Broskij is sinds begin 2021 cfo bij KPMG Nederland. Daarnaast was hij sinds 2019 vervulde en eerder combineerde met zijn functie als head of finance. Van 2015 tot 2019 was hij werkzaam bij Blokker Holding, het huidige Mirage Retail Group, waarvan tussen 2018 en 2019 als cfo a.i. Tussen 1999 en 2015 was hij ook al werkzaam bij KPMG in diverse (management)functies. Broskij geeft aan uit te kijken naar de volgende stap in zijn loopbaan: 'Onze collega’s en cultuur maken KPMG een geweldige werkplek. Met veel plezier en passie bouw ik graag verder aan onze strategie.'

'Ik kijk uit naar een goede samenwerking. Marc is intrinsiek mensgericht, communicatief sterk en kent alle ins & outs van onze organisatie. Hij vertegenwoordigt eveneens een nieuwe generatie in ons bestuur. Dat verrijkt ons team met nieuwe visie en inzichten,' aldus Stephanie Hottenhuis, ceo van KPMG in Nederland.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook