Marc Diepstraten in Raad van Bestuur PwC

Marc Diepstraten in Raad van Bestuur PwC

20-06-2016 Diepstraten is benoemd tot voorzitter van PwC Belastingadviseurs en lid van de Raad van Bestuur van PwC Nederland.

Benoeming
Marc Diepstraten is met ingang van 1 juli 2016 benoemd tot voorzitter van PwC Belastingadviseurs en lid van de Raad van Bestuur van PwC Nederland. Diepstraten is sinds 1990 werkzaam bij PwC en is sinds 2001 partner bij het accountants- en belastingadviseurbedrijf. Met deze benoeming volgt Diepstraten Sytso Boonstra op, die aftreedt wegens het verstrijken van zijn bestuurstermijn.

Sytso Boonstra
'Sytso Boonstra heeft sinds 1 januari 2010 op een uitstekende wijze leiding gegeven aan de belastingadviespraktijk van PwC. Per 1 juli gaat hij zich richten op de verdere uitbouw van Tax Reporting Services, zowel in Nederland als internationaal', aldus PwC in een persbericht.

Marc Diepstraten
Volgens Diepstraten zijn belastingen onderdeel van een brede actuele maatschappelijke discussie. 'Ik vind het mede daarom een voorrecht om leiding te mogen geven aan de grootste belastingadviespraktijk van Nederland. De belastingadviseur moet meer uit zijn silo treden daar waar het de toepassing van wet- en regelgeving betreft. In het advies aan de cliënt moet de maatschappij meer naar binnen worden gehaald', aldus Diepstraten.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook