Marc van Nuland stopt als ceo Aon Nederland

Marc van Nuland stopt als ceo Aon Nederland

09-02-2022 Aon heeft op 8 februari bekendgemaakt dat Marc van Nuland, ceo Aon Nederland, per 1 april 2022 een nieuwe rol op zich neemt als chairman van Aon Nederland. In deze nieuwe rol zal hij zijn volledige aandacht richten op klanten en verzekeraars.

Marc van Nuland is sinds 2016 ceo van Aon Nederland en sinds 2011 ceo van Aon's Commercial Risk Solutions, Health Solutions & Affinity (CRH&A). In zijn nieuwe rol als chairman zal hij zich volledig richten op klanten en verzekeraars. In deze nieuwe functie zal hij zijn rol als bestuurslid van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) voortzetten. 

Tot nader bericht blijft Van Nuland leiding geven aan het Nederlandse directieteam en zal hij samen met Eduardo Dávila, ceo Aon EMEA, een soepele overgang naar een nieuw te benoemen ceo waarborgen.

Marc van Nuland: 'Met grote trots kijk ik terug op mijn periode als ceo waarin wij veel energie en toewijding hebben besteed aan onze klanten en collega’s. Ik kijk er erg naar uit om in mijn nieuwe rol meer tijd door te brengen met onze klanten en verzekeraars want daar ligt mijn passie. En daarmee, het beste van Aon naar onze klanten te brengen.'

Gerard Hoetmer, voorzitter van de raad van commissarissen Aon Nederland, zegt over de nieuwe rol van Van Nuland het volgende: 'Wij respecteren het besluit van Marc van Nuland en zijn hem dankbaar voor zijn jarenlange bijdrage aan Aon Nederland tot nu toe. Wij zijn blij dat hij in zijn rol als chairman verbonden blijft aan Aon Nederland.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook