Wijzigingen executive committee van PostNL

Wijzigingen executive committee van PostNL

01-12-2021 PostNL heeft op 1 december 2021 bekendgemaakt dat Marcel Krom, cio, en Resi Becker, directeur mail Nederland, in 2022 het bedrijf zullen gaan verlaten.

Resi Becker zal vanaf 1 februari 2022 toetreden als ceo van energiebedrijf Essent. Marcel Krom geeft aan PostNL per 1 mei 2022 te gaan verlaten. Er is nog niets bekend over hun opvolgers.

Herna Verhagen, ceo van PostNL: “Na als team vijf jaar in deze samenstelling gewerkt te hebben aan de succesvolle transformatie van PostNL, gaan we in de komende maanden afscheid nemen van twee collega’s met een oranje hart die een grote bijdrage hebben geleverd aan waar PostNL nu staat. Ik ben hen heel dankbaar voor wat ze hebben gedaan in hun lange loopbaan bij PostNL en wens hen veel succes in de toekomst.”

Het huidige executive committee van PostNL bestaat uit de volgende personen: Herna Verhagen (ceo en voorzitter), Pim Berendsen (cfo), Resi Becker (directeur mail Nederland), Arno van Bijnen (Customer Excellence en Cross Border Solutions), Bob van Ierland (chro), Liesbeth Kaashoek (logistiek), Marcel Krom, (chief information officer), en Bart Delmulle, (chief digital officer).

PostNL laat weten op zoek te zijn naar geschikte opvolgers voor de functies van directeur Mail Nederland en chief information officer.

Lees ook: Resi Becker nieuwe ceo Essent

Interview met Marcel Krom

Hoe de cio zijn plek in de boardroom verovert

Hoe de cio zijn plek in de boardroom verovert

28-10-2020 IT dringt door tot in de haarvaten van het bedrijf, en daarmee wordt de rol van de cio ook steeds meer een strategische. De pandemie geeft deze toch al ingezette ontwikkeling een flinke duw, waardoor de kaarten geschud lijken te worden: ‘Waarom zou een cio niet op termijn op de stoel van de coo of ceo kunnen plaatsnemen?’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook