Marjan Oudeman weg bij Corus

Marjan Oudeman weg bij Corus

07-04-2010 Marjan Oudeman stapt op bij Corus. Dit meldt het Financieele Dagblad, dat zich baseert op een interne mededeling van het bedrijf.

Samen met collega Phil Dryden zal Marjan Oudeman op korte termijn Corus verlaten. Bij Corus was ze commissaris bij Corus Nederland en lid van de raad van bestuur van het overkoepelende Corus. Enkele weken terug werd al bekend gemaakt dat Oudeman afscheid zou nemen van onderdeel Corus Nederland, nu neemt zij plots helemaal afscheid van het staalbedrijf.

Topvrouw
Marjan Oudeman is een van de bekendste topvrouwen in Nederland. In de laatste jaren werd zij ook actief als commissaris, onder andere bij de Nederlandse Spoorwegen, bij Corus zelf en sinds Pasen 2010 bij ABN Amro. Zij werkte al sinds 2000 voor Corus, toen het bedrijf de Koninklijke Hoogovens overnam. Daar was ze in 1982 begonnen.

Lees ook:
> Biografie Marjan Oudeman
> Nieuwe raad van commissarissen ABN Amro benoemd
> Top50 machtigste vrouwen in het Nederlandse bedrijfsleven
> Topvrouw moet knokken, niet huilen
> Staalproductie op hoogste punt in 2009

Interview met Marjan Oudeman

De nevenfunctie van Marjan Oudeman

De nevenfunctie van Marjan Oudeman

01-11-2018 In deze rubriek vertellen bestuurders en commissarissen over een bijzondere nevenfunctie die zij vervullen. Marjan Oudeman is commissaris bij onder andere Aalberts Industries, maar ook voorzitter van de raad van toezicht van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Vrouwen met een commissariaat in het buitenland

Vrouwen met een commissariaat in het buitenland

18-05-2017 Steeds meer vrouwen vervullen internationale topfuncties. Hoe divers zijn de boards waarin zij zitting hebben en wat is de toegevoegde waarde van Nederlandse topvrouwen in het buitenland?

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook