Marjanne Sint president-commissaris PGGM

Marjanne Sint president-commissaris PGGM

28-03-2018 De raad van commissarissen van PGGM heeft Marjanne Sint benoemd tot president-commissaris. Zij zal per 1 april 2018 deze functie gaan vervullen.

Marjanne Sint neemt de rol van voorzitter over van waarnemend voorzitter Wim de Weijer, die per 1 april 2018 de raad van commissarissen verlaat. Hij geeft aan zijn voorzitterschap met een goed gevoel over te dragen aan Marjanne Sint.

Sint is momenteel ook voorzitter van de raad van commissarissen van de Bank Nederlandse Gemeenten. 

Edwin Velzel, ceo van PGGM, zegt over de benoeming het volgende: "Ik dank Wim de Weijer voor zijn grote inspanningen voor PGGM, waarvoor hij meer dan tien jaar commissaris is geweest. In die rol heeft Wim mede een belangrijke bijdrage geleverd aan wat PGGM nu is: een kwalitatief hoogwaardige pensioenuitvoeringsorganisatie die een stevige positie heeft verworven op de Nederlandse pensioenmarkt. PGGM onderscheidt zich als een bij uitstek verantwoord belegger en laat op verschillende manieren haar maatschappelijke betrokkenheid zien. Ik ben blij met de komst van Marjanne Sint als nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van PGGM.’"

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook