Mark Faasse nieuwe cfo B&S Group

Mark Faasse nieuwe cfo B&S Group

17-08-2022 B&S Group heeft op 17 augustus bekendgemaakt dat Mark Faasse wordt voorgedragen als nieuwe cfo. Hij volgt Peter Kruithof op.

Peter Kruithof is cfo van B&S Group sinds 2020. Hij legt zijn functie per 31 oktober 2022 neer om andere carrièremogelijkheden na te streven. De raad van commissarissen nomineert Mark Faasse als zijn opvolger.

Mark Faasse vervult momenteel de functie van financial director binnen B&S Group en heeft meer dan 15 jaar ervaring in senior financiële- en managementfuncties. Faasse is sinds 2014 werkzaam bij B&S Group. Eerder was hij auditor bij Deloitte.

Peter Kruithof wordt bedankt voor zijn bijdragen en prestaties gedurende zijn 14 jaar bij B&S Group. President-commissaris Jan Arie van Barneveld geeft aan tevreden te zijn een interne kandidaat voor de positie van cfo te hebben gevonden.

Tako de Haan, ceo: 'Mark Faasse brengt brede financiële ervaring mee en begrijpt de activiteiten en strategische prioriteiten van B&S grondig. Na de afgelopen acht jaar verschillende belangrijke financiële functies in onze bedrijfssegmenten en op holdingniveau te hebben vervuld, is hij goed voorbereid. Aangezien Peter en Mark al jaren samenwerken, zijn we ervan overtuigd dat het een soepele overdracht van verantwoordelijkheden zal zijn.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook