Martine Geurts stopt als vice-ceo bij Facilicom Group

Martine Geurts stopt als vice-ceo bij Facilicom Group

27-01-2020 Na ruim dertig jaar een actieve rol te hebben gehad bij Facilicom Group begint Martine Geurts aan een nieuwe stap in haar carrière. Ze stopt per 1 april als vice-ceo, maar zal actief blijven als non-executive binnen het bedrijf. Albert van der Meulen, huidig algemeen directeur van Gom, zal de functie van Geurts overnemen.

Martine Geurts werkt sinds 1988 bij Facilicom, waar zij startte als verantwoordelijke voor het standaardiseren van de bedrijfsprocessen en het invoeren van kwaliteitssystemen bij de divisies. Later gaf ze leiding aan het Shared Services Center van het familiebedrijf, waarna ze in 1995 als directeur interne organisatie werd aangesteld en in 2004 als vice-ceo. Ze legt de functie van vice-ceo nu neer om haar ervaring ook buiten Facilicom Group in te zetten. ‘Ik kijk ernaar uit om binnen én buiten Facilicom Group een bijdrage te leveren aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen’, aldus Geurts. 

Op 1 april start Albert van der Meulen als nieuwe vice-ceo van Facilicom Group. Geert van de Laar, chief executive officer, rekent met de komst van Albert van der Meulen opnieuw op een ervaren, deskundige en gedreven vice-ceo. Van der Meulen, sinds 2015 algemeen directeur van Gom, zal opgevolgd worden door Olivier Laméris, huidig operationeel directeur van Gom. 

> Lees ook: Martine Geurts over duurzame inzetbaarheid van personeel.

Begin 2020 vond er al een verschuiving in de directie van Facilicom Group plaats. Per 1 januari vervult Pieter Zeestraten de rol van cio en is Marcel Krom toegetreden als lid van het algemeen bestuur.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook