Mel Zuydam nieuwe CFO Grontmij

Mel Zuydam nieuwe CFO Grontmij

17-04-2009 Mel Zuydam wordt voorgedragen als de nieuwe CFO bij Grontmij tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering op 14 mei 2009. Dat heeft de bodemonderzoeker vrijdag bekendgemaakt.

Opvolger Douwe van der Werf
Zuydam, momenteel CFO en commercieel directeur bij VT Group Plc, wordt daarmee de opvolger van Douwe van der Werf, die sinds 1 april CFO is bij vastgoedbedrijf Breevast B.V.

Mel Zuydam heeft naast de Nederlandse ook de Britse nationaliteit. Hij was van 2004 tot 2008 financieel directeur van het departement Transport van de Engelse Highways Agency. Daarvoor werkte Zuydam onder meer voor Stylo Plc en Balfour Beatty Plc.

Van der Douwe liet goede zaken achter

Voormalig financieel directeur Van der Werf laat de zaken goed achter voor Zuydam. In het vierde kwartaal van 2008 heeft het ingenieurs- en adviesbureau haar nettowinst zien stijgen met 13 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder.

De orderportefeuille is goed gevuld en daarmee heeft Grontmij voldoende opdrachten binnen voor ruim een jaar, aldus het ingenieursbureau. De stimuleringsmaatregelen volgens de bodemonderzoeker hebben een positief effect op het merendeel van de activiteiten.

Lees ook:
> Biografie Mel Zuydam
> Raad van bestuur Grontmij
> Winst Grontmij met 13 procent gestegen in vierde kwartaal 2008
> Grontmij krijgt studieopdracht voor energiecentrale België
> Sylvo Thijsen CEO Grontmij
> Frank Meysman voorzitter Raad van Commissarissen Grontmij

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook