Mike Kuehnel nieuwe cfo bij Flow Traders

Mike Kuehnel nieuwe cfo bij Flow Traders

16-09-2021 Na de voordracht op 29 juli 2021, heeft Flow Traders op 10 september 2021 bekendgemaakt dat de buitengewone vergadering van aandeelhouders goedkeuring heeft gegeven aan de benoeming van Mike Kuehnel als nieuwe cfo en lid van de raad van bestuur voor een periode van vier jaar. Hij vervult deze rol sinds 1 augustus.

Mike Kuehnel nam in juni 2021 afscheid van zijn rol als partner bij Bain & Company. Een functie die hij negen jaar vervulde. Daarvoor was Kuehnel zes jaar actief als executive director van de investment banking divisions, Financial Institutions Group bij Goldman Sachs. Hij begon zijn carrière als analyst.

Kuehnel bezit de Duitse nationaliteit en heeft ruim twintig jaar ervaring in de financiële sector. Hij heeft zijn bachelor in business administration in banking & finance behaald aan de Frankfurt School of Finance & Management en heeft daarnaast een MBA verzilverd in accounting & finance aan de universiteit van Chicago.

Sinds 1 augustus nam hij de rol van cfo bij Flow Traders op zich. ‘Ik wil mijn oprechte dank en waardering uitspreken aan de aandeelhouders voor de mogelijkheid om als cfo te dienen bij Flow Traders. Ik ben erg enthousiast dat ik samen met het hele managementteam kan bijdragen aan de succesvolle uitvoering van de ambitieuze groeiagenda van Flow Traders’, aldus Mike Kuehnel. 
Rudolf Ferscha, president-commissaris van de raad van commissarissen licht toe: ‘Mike Kuehnel is een uitstekende bedrijf gedreven financiële leider die een schat aan ervaring op het gebied van investment banking en consulting met zich meebrengt. Wekijken ernaar uit hem te verwelkomen bij Flow Traders als cfo.’

Ceo van de Amsterdamse market maker, Dennis Dijkstra vertelt: ‘We zijn verheugd dat Mike Kuehnel ermee instemt om zich bij Flow Traders aan te sluiten en zijn ervan overtuigd dat hij een grote bijdrage zal leveren aan de succesvolle uitvoering van onze ambitieuze groeiagenda samen met het hele managementteam. we kijken ernaar uit om met hen samen te werken om de strategische prioriteiten van Flow Traders verder te versnellen.’ 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook