Mirjam van Thiel nieuwe cfo Acomo

Mirjam van Thiel nieuwe cfo Acomo

27-06-2024 Acomo heeft bekendgemaakt dat Mirjam van Thiel met ingang van 1 oktober 2024 wordt benoemd als cfo. 

Mirjam van Thiel is momenteel finance director voor Noord- en Zuid-Amerika bij FrieslandCampina. Zij is al werkzaam bij de zuivelcoöperatie sinds 2015 en heeft daar, maar ook bij haar vorige werkgever H.J. Heinz, in verschillende financiële functies in het binnen- en buitenland gewerkt. Voor deze functie verhuist zij terug naar Nederland.

Haar benoeming gaat in per 1 oktober 2024 en kort na haar aantreden wordt er nog een buitengewone vergadering van aandeelhouders bijeengeroepen om haar ook statutair te benoemen.

Bernard Stuivinga, non-executive director en chair van de board, is zeer verheugd met de benoeming: "We heten Mirjam van harte welkom en wensen haar succes in haar nieuwe rol. Naast haar indrukwekkende internationale ervaring en haar staat van dienst als leidinggevende, is zij een wereldburger die de voedingsmiddelenindustrie begrijpt en ook weet wat er nodig is om product- en geopolitieke volatiliteit te managen, en om samen te werken met zoveel verschillende nationaliteiten en culturen in een wereldwijd actieve en lokaal betrokken organisatie als de onze."

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook