Mirjam Verhoeven vertrekt als coo bij de Volksbank

Mirjam Verhoeven vertrekt als coo bij de Volksbank

12-11-2020 Op 12 november 2020 maakt de raad van commissarissen van de Volksbank bekend dat Mirjam Verhoeven vertrekt als coo. In goed overleg is besloten de samenwerking te beëindigen.

Mirjam Verhoeven trad in januari 2019 in de functie van chief operations officer. Vanaf 2002 vervulde zij verschillende rollen binnen ICT, operations en marketing & innovatie bij de Volksbank en de rechtsvoorgangers. In goed overleg is besloten dat Verhoeven nu terugtreedt als directielid. Het te voeren beleid en de te volgen koers van de bank samen met een verschil van inzicht hebben geleid tot dit besluit.

In september zou er al enige ontevredenheid zijn over het beleid bij de bank, waaronder over de greencard voor de nieuwe topman Martijn Gribnau, meldt Het Financieele Dagblad. In diezelfde maand vertrok ook al cfo Pieter Veuger, die in maart datzelfde jaar aantrad. Als reden voor zijn ontslag werd een ontbrekende dynamiek tussen de bestuursleden genoemd. Er zou geen goede basis voor samenwerking zijn binnen de directie.

De raad van commissarissen van de Volksbank vindt het een passend moment de samenwerking met Mirjam Verhoeven te beëindigen, en bedankt haar en wenst haar veel succes in de toekomst.

Meer over Mirjam Verhoeven

VGZ benoemt Mirjam Verhoeven tot ctio

VGZ benoemt Mirjam Verhoeven tot ctio

11-06-2021 Op 9 juni 2021 maakte Coöperatie VGZ bekend Mirjam Verhoeven te hebben benoemd tot chief transformation & information officer. Daarnaast vernieuwt de coöperatie haar topstructuur.

Mirjam Verhoeven nieuwe coo de Volksbank

Mirjam Verhoeven nieuwe coo de Volksbank

30-10-2018 Financieel dienstverlener de Volksbank is voornemens om Mirjam Verhoeven te benoemen tot chief operations officer. Zij volgt Alexander Baas op.

Interview met Mirjam Verhoeven

De eerste 100 dagen als coo bij de Volksbank

De eerste 100 dagen als coo bij de Volksbank

11-02-2020 'Het is ingewikkeld om processen simpel te maken', zegt Mirjam Verhoeven over haar eerste honderd dagen als chief operating officer bij de Volksbank.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook