Mirjam Verhoeven vertrekt als coo bij de Volksbank

Mirjam Verhoeven vertrekt als coo bij de Volksbank

12-11-2020 Op 12 november 2020 maakt de raad van commissarissen van de Volksbank bekend dat Mirjam Verhoeven vertrekt als coo. In goed overleg is besloten de samenwerking te beëindigen.

Mirjam Verhoeven trad in januari 2019 in de functie van chief operations officer. Vanaf 2002 vervulde zij verschillende rollen binnen ICT, operations en marketing & innovatie bij de Volksbank en de rechtsvoorgangers. In goed overleg is besloten dat Verhoeven nu terugtreedt als directielid. Het te voeren beleid en de te volgen koers van de bank samen met een verschil van inzicht hebben geleid tot dit besluit.

In september zou er al enige ontevredenheid zijn over het beleid bij de bank, waaronder over de greencard voor de nieuwe topman Martijn Gribnau, meldt Het Financieele Dagblad. In diezelfde maand vertrok ook al cfo Pieter Veuger, die in maart datzelfde jaar aantrad. Als reden voor zijn ontslag werd een ontbrekende dynamiek tussen de bestuursleden genoemd. Er zou geen goede basis voor samenwerking zijn binnen de directie.

De raad van commissarissen van de Volksbank vindt het een passend moment de samenwerking met Mirjam Verhoeven te beëindigen, en bedankt haar en wenst haar veel succes in de toekomst.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook