Uitreiking Kristalprijs

Uitreiking Kristalprijs

17-11-2017 Op dinsdag 21 november wordt in het Antropia Cultuur- en Congrescentrum in Driebergen-Zeist de Kristalprijs uitgereikt, de toonaangevende prijs op het gebied van maatschappelijke verslaggeving.

De jury bestaat uit Monika Milz (voorzitter), Petri Hofsté en Martin Hoogendoorn. De organisatie die als hoogste eindigt op de Transparantiebenchmark 2017, wint de Kristalprijs. Genomineerd zijn dit jaar:

  • Royal Schiphol Group
  • Royal BAM Group
  • Alliander N.V.
  • Siemens Nederland

Naast deze prijs is er een prijs voor snelste stijger op de benchmark en voor de organisatie met de meest innovatieve verslaggeving.

Over het belang van de prijs en van transparante verslaglegging zegt juryvoorzitter Monika Milz: ‘Bedrijven moeten laten zien wat ze goed doen, maar ook wat nog beter kan. Transparantie helpt een onderneming toekomstbestendig te maken.’

Tijdens de bijeenkomst op 21 november zal Marleen Janssen Groesbeek, Lector Sustainable Finance and Accounting aan de Avans Hogeschool de keynote speech houden. Daarna rijkt juryvoorzitter Monika Milz de prijs uit, waarna de netwerkborrel zal plaatsvinden.

De Kristalprijs wordt sinds 2010 jaarlijks uitgereikt. Eerdere winnaars waren KPN, DSM (tweemaal), Philips, NS, AkzoNobel en Alliander.

Uitreiking Kristalprijs. Dinsdag 21 november 2017, 15.00 – 18.30 uur, Antropia Cultuur- en Congrescentrum, Driebergen-Zeist

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook