Fastned draagt Nancy Kabalt voor als nieuwe commissaris

Fastned draagt Nancy Kabalt voor als nieuwe commissaris

24-09-2021 Nancy Kabalt is op 24 september 2021 voorgedragen als nieuw lid van de raad van commissarissen van Fastned. Haar voorstel zal tijdens de buitengewone algemene vergadering op 11 november 2021 worden besproken. Daarnaast zal de huidige cfo Victor van Dijk worden voorgedragen als statutair bestuurder.

Nancy Kabalt is de voormalige ceo van Stedin en was VVD-fractievoorzitter, Gemeente Langedijk. Kabalt heeft haar PhD in communicatie behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Kabalt heeft diverse leidinggevende functies in de marketing uitgeoefend bij onder meer Giant Bicycles en Autobytel Europe Holding. Ook is ze actief als bestuurder en commissaris bij verschillende energiebedrijven. Zo was ze tot 2008 manager marketing en verkoop bij Nuon/Continuon.
Momenteel is ze bestuurslid bij TKI Urban Energy. Tevens is ze commissaris bij NV Afvalzorg en bij warmtebedrijf Ennatuurlijk.

De raad is van mening dat Nancy Kabalt veel kennis en expertise met zich meebrengt alsmede de juiste motivatie en energie heeft om Fastned te helpen de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen en daarmee Fastned’s missie te realiseren. Zij vormt daarmee een waardevolle toevoeging aan de bestaande raad.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook