Nynke Dalstra nieuwe commissaris Havenbedrijf Rotterdam

Nynke Dalstra nieuwe commissaris Havenbedrijf Rotterdam

15-12-2020 Nynke Dalstra is op 15 december 2020 per direct aangesteld als commissaris van Havenbedrijf Rotterdam. Dalstra is benoemd voor een termijn van vier jaar.

Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 15 december 2020 heeft de raad van commissarissen Nynke Dalstra benoemd tot commissaris van Havenbedrijf Rotterdam. Tevens is zij commissaris bij Evides Waterbedrijf, Kruitbosch en Ewals Cargo Care. Dalstra was tot 2019 cfo en lid raad van bestuur van Royal HaskoningDHV. Hiermee brengt zij veel ervaring op het gebied van financiën en bedrijfsvoering mee. Eerder deed Dalstra commerciële, technische en financiële ervaring op bij AkzoNobel en Nucletron.

Miriam Maes, voorzitter van de raad van commissarissen van Havenbedrijf Rotterdam laat weten zeer verheugd te zijn met de benoeming. ‘Ik ben zeer blij dat Nynke Dalstra toetreedt tot onze raad. De combinatie van haar financiële profiel met haar technische achtergrond en haar persoonlijkheid maakt dat zij een mooie toevoeging is’, laat Maes weten. Met de komst van Nynke Dalstra bestaat de raad van commissarissen weer uit vijf leden.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook