Onno Verstegen verlaat bestuur Delta Lloyd

01-02-2016

Onno Verstegen verlaat bestuur Delta Lloyd

Op 1 februari 2016 maakte Delta Lloyd bekend dat Verstegen zal aftreden als lid van de Raad van Bestuur.

Aftreden
Onno Verstegen heeft 'in goed overleg' besloten om zijn functie binnen de Raad van Bestuur van Delta Lloyd op korte termijn neer te leggen. Verstegen is sinds 1995 werkzaam bij de financiële dienstverlener en is vanaf 2011 lid van de Raad van Bestuur. Over een opvolger van Verstegen is nog niets bekend gemaakt.

Twintig jaar
Volgens president-commissaris Rob Ruijter heeft Verstegen een belangrijke bijdrage geleverd aan het operationele en commerciële succes van het bedrijf. Onno Verstegen zegt altijd met veel plezier bij Delta Lloyd te hebben gewerkt en volop kansen heeft gekregen binnen het bedrijf. 'Na 20 jaar voor Delta Lloyd gewerkt te hebben, vind ik het een mooi moment om te onderzoeken welke mogelijkheden er nog meer zijn', aldus Verstegen.

Meer over Onno Verstegen

Onno Verstegen wordt nieuwe bestuurder Delta Lloyd

Onno Verstegen wordt nieuwe bestuurder Delta Lloyd

Delta Lloyd heeft het voornemen Onno Verstegen te benoemen tot lid van de raad van bestuur. Hij volgt op 1 januari 2011 Henk Raué op, die met pensioen gaat.

Interview met Onno Verstegen

De balans tussen klantbelang en rendement

De balans tussen klantbelang en rendement

Transparante diensten en producten helpen de financiële sector de klant weer op nummer één te zetten. Tegelijkertijd moeten banken en verzekeraars aantrekkelijk blijven voor aandeelhouders en beleggers. Hoe bewaar je de balans tussen klantbelang en rendement?

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook